With the power of Podio, our simple CRM tool our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

Fotografi nga manifestimi për një vjetorin e pavarësisë - Oslo.

publikuar mŽ: 13.01.2012

Sqarim ndaj deklaratës së Mukuli Press

 

Komuniteti i studentëve shqiptar në Norvegji, e vetmja organizatë studentore shqiptare në Norvegji, reagon ashpër ndaj deklaratës së agjencisë elektronike MekuliPress mbi përkrahjen e iniciativës se lëvizjes politike Vetëvendosja të 14 janarit.

 

Organizata jone, është një organizatë jo partiake dhe jo fetare dhe në rregulloren tonë theksohet qartë që NE nuk mbështesim asnjë lëvizje politike dhe fetare, prandaj agjencia Mekuli Press pa asnjë kompetencë dhe pa diskutuar fare më ne deklaron që ne e përkrahim këtë iniciativë.

 

Ky akt është i pa tolerueshme nga një agjenci e tillë, profesionale të deklaroj pa pasur të drejt në emër të një organizate tjetër. Shpresojmë që në të ardhmen gjera të tilla të mos përsëriten!

 

Ju faleminderit për mirëkuptim!

Rinia shqiptare dhe Komuniteti i studentëve shqiptar ne Norvegji

 

Deklaratën nga Mekuli Press mund ta lexoni këtu: http://www.mekulipress.com/index.php/lajmet-detale/items/mekuli-press-mbeshtetje-popullit-dhe-aksionit-te-levizjes-vetevendosje-me-14-janar.html