With the power of Podio, our simple CRM tool our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

Fotografi nga manifestimi për një vjetorin e pavarësisë - Oslo.

publikuar mŽ: 02.02.2012

Gjuha ime - Më e mira

Disa ditë më parë Ministria e Diasporës publikoj projektin e parë digjital për gjuhen shqipe, që synon diasporën shqiptare, ky projekt i përgëzuar më emrin «Gjuha ime» duket i kompletuar dhe më vend.


Duke e dite se sa më rendësi është ta ruash identitetin dhe gjuhen amtare përmes kësaj webfaqeje tash fëmijët kanë mundësi të mësojnë gjuhen e ëmbël, gjuhen e nënës. Më interakcione vizuale dhe zërim e bënë mësimin e gjuhës shqipe të lehtë dhe argëtues për fëmijët.

 

Përpos abetares digjitale dhe alfabetit, ky portal ofron dhe poezi për fëmijë, ninulla, quize dhe informacione tjera interesante për identitetin tone shqiptar/kosovarë.

 

Portalin mund ta vizitoni ne adresën www.gjuhaime.com