With the power of Podio, our simple CRM tool our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

Fotografi nga manifestimi për një vjetorin e pavarësisë - Oslo.

publikuar mŽ: 07.05.2012

Jeta Xharra merr pjesë ne «Forumin e paqes (Oslo Freedom Forum)»

 

 

Këto ditë në Oslo të Norvegjisë do mbahet «Forumi i paqes (Oslo Freedom Forum)» i cili është një nder forumet/konferencat më të mëdha për paqe në bote. Këtë vite për here të parë në një forum të tillë merr pjesë dhe gazetarja e njohur kosovare Jeta Xharra e cila do shpalos përjetimet e saja më titullin «On Air and Under Attack in Kosovo». Komuniteti i studenteve shqiptar në Norvegji pati nderin të takoj dhe të bisedoj më znj. Xharra, ishte një takim shume interesant dhe i afërm, diskutuam shumë tema te ndryshme e nder to rolin e shqiptarëve këtu, integrimin tone si ne shoqëri ashtu edhe neper organizata qeveritare e jo qeveritare, lirin e shtypit etj.. Më ftes që të marrim pjesë nesër në forumin e ne u përshëndetem me znj. Xharra e cila ishte shumë modeste dhe e thjesht gjatë bisedës, një veti e rrallë qe e shef nga gazetaret dhe njerëzit publik nga Kosova dhe Shqipëria.

 

Për më shumë mbi gazetaren Jeta Xharra ne forumin e paqes ju lutem klikoni këtu.