With the power of Podio, our simple CRM tool our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

Fotografi nga manifestimi për një vjetorin e pavarësisë - Oslo.

publikuar mŽ: 06.10.2012

Styret 2012/13 - Kryesia 2012/13


Rinia Shqiptare (Albansk Ungdom) 


Flamur Mavraj kryetare/leder

[email protected]

tlf. (+47) 45 88 38 22
(Këshilla dhe udhëzime vetëm për studime dhe student, Jo për punësim. Ju faleminderit!)

Arton Baftiu nënkryetar/nestleder
Shkurta Olluri sekretar/sekretær
Ornela Ademi zëvendës/varamedlem

Rinia Shqiptare në Oslo (Albnansk Ungdom Oslo)

Nuhi Peci kryetar/leder

[email protected]

tlf. 

Resmije Gjonbalaj nënkryetare/nestleder
Shermine Aliti sekretare/sekretær (21.09.12)
Arber Ademi zëvendës/varamedlem (21.09.12)

Komuniteti i Studentëve Shqiptar në Norvegji (Albansk Studentforening)

Liridona Gashi

kryetar/leder

[email protected]

(21.09.12)

Gentiana Salijaj nënkryetare/nestleder (21.09.12)
Besiana Bislimi sekretar/sekretær
(21.09.12)
Mirlind Shala zëvendës/varamedlem
(21.09.12)

 

Fatos Blakaj webmaster (21.09.12)
Milot Belaj ekonomist/økonomiansvarlig