With the power of Podio, our simple CRM tool our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

Fotografi nga manifestimi për një vjetorin e pavarësisë - Oslo.

publikuar mŽ: 12.01.2013

Histori mbi kombin shqiptar dedikuar fëmijëve.

Te dish se nga je, kush je, është pasuri dhe ndihmon shumë në zhvillimin e çdo personi e sidomos tek fëmijët.

 

Përmes një shfaqjeje “përrallorë” do mundohem që me anë te ilustrimeve t’ju shëtisim neper kohëra të ndryshme te historisë së popullit shqiptar, duke u nisur që nga koha e Skënderbeut e deri ne fund te shekullit 20.

 

Kjo shfaqje ju dedikohet fëmijëve nga mosha 6-7 vjeçare.

 

Ju lutem informoni te afërmit dhe shoqërinë tuaj mbi këtë ngjarje, dhe shpresojmë qe te shohim sa me shume fëmije aty.

 

Pije freskuese (ujë, juice, lëng molle) dhe ndonjë snacks do i sigurojmë ne.

 

Data: 12. janar 2013 nga ora 16:00
Vendi: Chateau Neuf
Adresa: Slemdalsveien 15, 0369 Oslo

 

Për informata te hollësishme na kontaktoni në e-mail-in: [email protected] apo përmes telefonit: +47 458 83 822