With the power of Podio, our simple CRM tool our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

Fotografi nga manifestimi për një vjetorin e pavarësisë - Oslo.

publikuar mŽ: 15.03.2013

Takim më kryeministrin e Kosovës z. Hashim Thaçin dhe më zv. Ministrin e Punëve te jashtme z. Petrit Selimi

 

Sot Rinia dhe Komuniteti i studenteve shqiptar në Norvegji pati një takim zyrtar më protokoll më kryeministrin e Kosovës z. Hashim Thaçin dhe më zv. Ministrin e Punëve te jashtme z. Petrit Selimi më rastin e vizitës se tyre në Norvegji.


Takimi ishte mjaft produktiv dhe qëllimi i takimi ishte për tu shikuar mundësia se si ne si të rinje dhe student mund të kontribuojmë më shumë për vendlindjen tonë në një mënyrë më të organizuar.Ne kërkuam nga institucionet e Kosovës një prezencë më të mirë/dukshme këtu në Norvegji përmes ambasadës sonë në Stokholm. 


Përmes këtij takimi i konfirmua ne mënyrë verbale fillimi i një bashkëpunimi mes Ministrisë së Punëve të Jashtme të Kosovës, asaj të Norvegjisë dhe organizatës sonë për një projekt që ka të bej më promovimin e Republikës së Kosovës këtu në Norvegji.


(Për hir të korrektësisë duam të përsërisim: organizata jonë është neutrale sa i përket politikës dhe nuk anon nga asnjë parti, ne si organizatë duhet ti njohim dhe respektojmë institucionet e shtetit të Kosovës pa dallim se cilës parti i takojnë ato)