With the power of Podio, our simple CRM tool our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

Fotografi nga manifestimi për një vjetorin e pavarësisë - Oslo.

publikuar mŽ: 03.10.2013

Tur til Prishtina i forbindelse med prosjektet "Ti je shefi, Ti vendos"

 

"Ti je shefi, Ti vendos" er et prosjekt Albansk Ungdom- og Studentforening i Norge realiserer i samarbeid med organisasjonen JEF Kosova, tyske fundasjonen Konrad Adenauer Stiftung og Instituttet Civita.


Prosjektet har som mål å støtte opplæringen av unge stemmere som en forutsetning for et stabilt demokrati. Aktiviteter i prosjektet vil realiseres i ulike kommuner i Kosovo, mens det vil og bli satt fokus på unge stemmere fra Diaspora. Unge mennesker utgjør størstedelen av landet vårt. De har vedtaksmyndighet, de er selv sjef over sin stemme, og har derfor rett til å bestemme hvem som skal styre.S

Den sentrale valgkommisjonen i Kosovo forbereder til å organisere valg for kommunale forsamlinger og ordførere, som avholdes den 3. november 2013. 

Neste tur med prosjektet "Ti je shefi, ti vendos." vil være første uken i november. Denne turen vil være på 4-5 dager maksimum. 
Denne turen skal opp til seks personer fra Albansk Ungdom – og Studentforening være med. Blant dem, skal vi velge to enkle medlemmer til være med! 
Det eneste vi krever fra dere er å sende inn et kort motivasjonsbrev til oss på vår mail ([email protected]), på hvorfor du vil være med. Er du medlem og interessert i å være med, ikke nøl med å sende inn et kort brev!

FRIST FOR SENDING AV MOTIVASJONSBREV: 06.10.13

Med vennlig hilsen
Styret 
Albansk Ungdom -og Studentforening