With the power of Podio, our simple CRM tool our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

Fotografi nga manifestimi për një vjetorin e pavarësisë - Oslo.

publikuar mŽ: 12.12.2013

Støtt oss - Bli medlem!Albansk Ungdom- og Studentforening har som mål å være et samlingspunkt for ungdom og studenter her i landet. Vi er den eneste albanske foreningen som er rettet mot barn og ungdom. Gjennom seminarer, debatter og sammenkomster prøver vi å ivareta og fremme interesser av sosialt, faglig og kulturelle karakterer for ungdom med albansk bakgrunn og/eller interesser. I tillegg har vi et mål å motivere unge albanere til høyere utdannelse. 
Vår organisasjon ble stiftet av et stort engasjement blant albanske studenter i 2006 og har eksistert siden 2004. 2014 feirer vi 10-års jubileum, og med din hjelp kan markeringen bli spektakulær. 

Albansk Ungdom -og Studentforening har som mål å nå 100 betalende medlemmer innen 2013, og vi er nå halvveis. Når vi dette målet kan vi neste år søke midler i ulike ordninger, og på den måten kan vi gjøre enda mer for albansk ungdom i Norge. Vi trenger din støtte for å nå 100 betalende medlemmer!
Medlemskap i vår forening koster kr 50,- og betales en gang i året. Ditt medlemskap gir deg tilgang til alle våre aktiviteter, og gir deg også muligheten til å være en del av styret. Ved å delta på våre aktiviteter får du muligheten til å bli kjent med mange fantastiske mennesker som gjerne bruker fritiden sin på å styrke samholdet mellom unge albanere i Norge. Gjennom vårt arbeid skaper vi et samlingspunkt for unge albanere, og dette kan du også være med på!

For å bli medlem trenger du å fylle inn dette kontaktskjemaet:http://www.albung.no/odt/?p=members Har du allerede meldt deg inn? Da betaler du inn kr 50,- til dette kontonummeret: 15033024085. Har du gjort alt dette? Da ønsker vi deg velkommen som medlem hos oss! 

Vi oppfordrer alle til å være medlemmer hos oss, bli en del av fellesskapet du også! 

Med vennlig hilsen
Albansk ungdom og studentforening