With the power of Podio, our simple CRM tool our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

Fotografi nga manifestimi për një vjetorin e pavarësisë - Oslo.

publikuar mŽ: 09.11.2008

Bashkëpunim

Një bashkëpunim me shoqatat shqiptare do të na e lehtsonte punën tonë dhe do të ishte në dobi të punës së shoqatave të tjera shqiptare në Norvegji.


Bashkpunimi me organizatat shqiptare në Norvegji, punohet në aspektin profesional, d.m.th: organizatat mund të kërkojne ndihmë dhe asistencë nga ne (si psh; për ndonjë zgjidhje të projektit, analizim apo organizim). Këto lloje punësh preferohen të jenë me shkrim nga organizatat.


RSH, RSHO dhe KSSH bashkëpunon gjithashtu edhe me komunitetet e ndryshme norvegjeze, dhe komunitetet rinore dhe studentore të nacionaliteteve të tjera në Norvegji dhe diaspor.


Bashkepunim me organet tjera:
 

  • QIKSH (Qendra Islamike Kulturore Shqiptare)
  • RILINDJA (Shoqata Kulturore Shqiptare "RILINDJA")
  • RADIO RILINDJA
  • RADIO ZËRI I ABRBËRIT
  • BURO (Barne og Ungdomsrådet në Oslo)

 

Në vendet tjera:

 

  • Qeveria e Studenëve Shqiptar në Shqipëri
  • Organizata Studentore 1 Tetori (Union i panvarur në Universitetin e Prishtinës)
  • Ambasada Norvegjeze në Shkup (Maqedoni)
  • ALBSTUDENT (Rrjeti internacional i studentëve shqiptar)
  • ASAN (Rrjeti për studentët shqiptar në botë)

 

Ju falemenderit për përkrahjen, ndihmën, dhe bashkpunimin tuaj.