With the power of Podio, our simple CRM tool our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

Fotografi nga manifestimi për një vjetorin e pavarësisë - Oslo.

publikuar mŽ: 10.11.2008

Mirënjohje

Sprehim rastin që të faleminderojmë…

 

 • Alfa Bygg Oslo
 • Barne og Ungdomsrådet i Oslo

 • Radio Rilindja

 • Oslo Kickboxing Klubb

 • AS Malerservice Norge

 • Cej Malerservice

 • El Mexico

 • Euro Renhold og Trading AS

 • Euro Renhold v/ Arben Pajaziti

 • Remzi Idrizi

 • Kosova Import

 • Din Maler

 • Sofies Cafe

 • Balkan Reisebyrå

 • Balkan Boden

 • Albansk Islamsk Kultursenter

 • Albansk Kulturforening

 • Club Kliche


 • Jetmir Rustemi

 • Flamur Mavraj
 • Rrezarta Gorani

 • Dafina Hyseni

 • Valbona Idrizi

 • Kurtish Iljazi

 • Nefise Idrizi

 • Ardian Hyseni

 • Rudin Gjataj

 • Baton Haxhimehmedi

 • Leonora Hasani

 • Sanita Sopi

 • Muhamet Murat

 • Rija Neziri

 • Fehmi Baftii

 • Alush Baliqi

 • Nezir Jashari

 • Evis Mumajesi

 • Bajram Murat

 • Zarif Hamzic

 • Azis Kryeziu

 • Lulzim Hoxha

 • Sadat Abdiu

 • Vlora Haxhimehmedi
 • Sizane Lusnjani

 • Elona Memeti

 • Metush Bajrami

 • Rexhep Shehu

 • Refik Gërbeshi

 • Doruntina Disha

 • Anita Dahl

 • Anyte

Ne fund i faleminderojmë kryesin e Rinisë Shqiptare, Rinisë Shqiptare në Oslo, dhe Komunitetit e Studentëve Shqiptar.