With the power of Podio, our simple CRM tool our team can effectively work together from anywhere, to escape email overload, alleviate document chaos and much more. Get structured with Podio's easily modified workspaces and apps, so you and your team can work the way you want to.

Fotografi nga manifestimi për një vjetorin e pavarësisë - Oslo.

publikuar mŽ: 28.09.2009

Kryesia 2011/12 - Styret 2011/12


Rinia Shqiptare (Albansk Ungdom) 


Flamur Mavraj kryetare/leder

[email protected]

tlf. (+47) 45 88 38 22
(Këshilla dhe udhëzime vetëm për studime dhe student, Jo për punësim. Ju faleminderit!)

Arton Baftiu nënkryetar/vara
Shkurta Olluri sekretar/sekretær
Ornela Ademi zëvendës/varamedlem

Rinia Shqiptare në Oslo (Albnansk Ungdom Oslo)

Nuhi Peci kryetar/leder

[email protected]

tlf. 

Resmije Gjonbalaj nënkryetare/vara
Orjana Keputa sekretare/sekretær

Komuniteti i Studentëve Shqiptar në Norvegji (Albansk Studentforening)

Mirlind Shala

kryetar/leder

[email protected]

tlf. 

Arber Ademi nënkryetare/vara
Liridona Gashi sekretar/sekretær

 

Endri Hysenaj webmaster
Milot Belaj ekonomist/økonomiansvarlig